Tuinontwerp


Tuinontwerp volledig naar wens

Wilt u graag een tuin ontwerp dat helemaal aansluit bij uw persoonlijke wensen en behoeften? Wij denken graag met u mee. Een goede tuin geeft niet alleen een mooi aanzien maar zorgt ook voor extra leefruimte waar u veel plezier aan kunt beleven. Het is dan natuurlijk wel belangrijk dat de tuin volledig naar uw wensen en smaak is ingericht. Wellicht heeft u zelf ideeën voor uw tuin maar wij kunnen u ook een gedegen advies geven. Met onze ervaring en specialismen zien wij vaak net wat meer mogelijkheden, zelfs al heeft u zich goed voorbereid.

 

Advies en tuinontwerp

Wilt u graag advies of ideeën over hoe u uw tuin kunt omtoveren tot een oase van rust, een geweldig speelparadijs of een romantische weelde van groen? Wij verdiepen ons graag in uw wensen. Om een goed advies te kunnen geven komen we graag bij u langs. Wij bepalen de afmetingen van uw tuin en bekijken de rest van de omgeving, zoals uw woning en de eventuele tuinen van uw buren. Is alles duidelijk voor ons? Dan inventariseren we alle mogelijkheden en dragen we een perfecte oplossing aan die de sfeer in uw tuin op een perfecte wijze zal bepalen.

 

Creatief tuinontwerp doe je samen

Het ontwerpen van uw tuin staat aan de basis van een heerlijke beleving. Bijzondere beplanting, schaduwplekken, zitgelegenheden, vijvers, schuttingen, bij ons is alles mogelijk. Ons tuin ontwerp is duidelijk en gedetailleerd en is altijd voorzien van een gespecificeerde offerte die past bij uw budget. Natuurlijk kunnen er altijd aanpassingen worden gedaan. Misschien brengt ons tuinontwerp u op nieuwe creatieve ideeën die wij met het ontwerp kunnen combineren. Zo komen we samen in een creatief proces tot een ideaal tuinontwerp waar u zich helemaal in kunt vinden.

 

Advies over materialen en inrichting

Bent u benieuwd naar de tuinen die Ekhart Groen al ontworpen heeft? Neem een kijkje bij onze gerealiseerde tuinprojecten en wellicht doet u geweldige ideeën op. Wat dacht u van een romantische tuin, een wellnesstuin, een speelparadijs of een moderne tuin? Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen voor advies inzake materiaalgebruik en andere mogelijkheden. Wij verwijzen u graag naar leveranciers of websites waar u ideeën op kunt doen om uw eigen tuin zo optimaal mogelijk in te richten.

 

 

Wilt u meer informatie over een tuin ontwerp dat helemaal bij u past? Wij realiseren tuinen voor ieder budget en helpen u graag!

 

Ja, ik wil meer informatie over tuinontwerp door Ekhart Groen