Boomverzorging


Specialist in boomverzorging

Ekhart Groen is specialist in boomverzorging. Wij verzorgen niet alleen het snoeien van uw bomen, maar ook het rooien, vellen en frezen. Heeft uw boom onderhoud nodig? Zowel bij particulieren, bedrijven en instellingen verzorgen wij alle mogelijke soorten bomen op een professionele wijze. Heeft u een aantal bomen in uw tuin, plantsoen of bij uw bedrijf staan die op regelmatige basis verzorgd moeten worden? U kunt vertrouwen op onze professionaliteit en vakkundigheid.

 

Boomverzorging zorgt voor gezonde bomen

Boomverzorging is essentieel voor de gezondheid van uw bomen. Bovendien zorgt de verzorging van uw bomen voor veiligheid in en rond uw tuin. Als u wilt dat uw bomen zich op een veilige, gezonde en mooie wijze ontwikkelen helpen wij u graag met het snoeien en rooien ervan. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en weet u zeker dat uw boom (behalve natuurlijk in bijzondere weersomstandigheden) geen schade aan kan richten.

 

Snoeien en boomonderhoud

Een boom groeit snel. Voor u het weet is hij uit de kluiten gewassen en beneemt hij u zicht en licht. Als u een boom niet regelmatig onderhoudt gaat hij volledig zijn eigen weg. Hij wordt dan te dicht of te groot en staat al snel in de weg. Geen onderhoud plegen aan uw boom kan er dan zelfs voor zorgen dat u afscheid van uw boom moet nemen en dat is natuurlijk zonde. Wij onderhouden, begeleiden en snoeien uw boom graag zodat die perfect in model blijft. Dat doen we vaak door in de boom te klimmen. Zo kunnen we ook bij moeilijk bereikbare plekken.

 

Het rooien en frezen van bomen

Is uw boom ziek of aangetast en is die niet meer te redden? Dan is verwijderen of kappen vaak nog de enige oplossing. Dat is een behoorlijke klus die u waarschijnlijk liever uitbesteedt. Voor het kappen van een boom heeft u meestal een vergunning nodig. Die verzorgen wij graag voor u. Heeft u eenmaal toestemming, dan kunnen wij de boom deel voor deel volledig afbreken. Indien u dat wilt kunnen we ook de wortels van de boom wegfrezen. Ook dat is tenslotte een flinke klus. Op de lege plek kunt u gelijk beginnen met het planten van een mooie nieuwe boom of struik of wellicht een mooi terras laten aanleggen.

 

 

Heeft u een aantal bomen in de tuin die gesnoeid moeten worden of wilt u een boom laten rooien of frezen?

Wij verzorgen het graag op een professionele wijze.

 

Ja, ik wil graag meer informatie over boom verzorging door Ekhart Groen