Tuinverlichting


Tuinverlichting geeft direct sfeer

Heeft u een prachtige tuin aan laten leggen? Dan wilt u daar natuurlijk zo veel mogelijk van kunnen genieten. Verlichting aanbrengen in uw tuin zorgt er voor dat uw tuin ook in de avond een geweldige beleving geeft. Het op de juiste manier aanleggen van verlichting is echter wel een vak apart. Tuin verlichting moet uw tuin accentueren maar mag niet te veel opvallen. Een mooi belichte struik of boom kan uw tuin een sprookjesachtig effect verlenen. De verlichting benadrukt dan specifieke onderdelen van uw tuin zonder alles volledig te verlichten.

 

Soorten tuinverlichting

Veel mensen kennen het effect van tuinverlichting niet. Daarover geven we graag advies. Spotjes, lampen en zelfs schijnwerpers geven uw tuin ’s avonds net dat beetje extra uitstraling. Ze worden vaak gericht op een bijzondere boom of struik. Paaltjes verlichten uw wandelpad op een bijzondere manier. Wandverlichting is juist weer ideaal als u graag een bijzonder deel van uw tuin wilt uitlichten. Uiteraard zorgt verlichting in uw tuin ook voor een stuk extra veiligheid. U kunt direct zien wat er in uw tuin gebeurt en inbrekers zullen niet snel door uw tuin wandelen.

 

Tuinverlichting en tuinontwerp

Bij het ontwerpen van uw tuin houden wij altijd rekening met het aanbrengen van verlichting. Tenslotte wilt u ook in de avond kunnen genieten van uw mooi aangelegde tuin. Vaak is sfeerverlichting in combinatie met bijzondere planten rondom het terras erg mooi. Ook verlichting bij een pergola of een bijzondere tuinafscheiding kan zorgen voor een spannend schaduwspel. Tijdens het ontwerp van uw tuin gaan we altijd met u in overleg over de verlichting. Heeft u al een prachtige tuin en wilt u alleen verlichting laten verzorgen? Uiteraard regelen wij dat ook graag.

 

Tuinverlichting door Ekhart Groen

Wij verzorgen zowel het ontwerp als de aanleg van tuin verlichting. Uiteraard doen wij dat in samenspraak met u. Is het doel van uw verlichting voornamelijk veiligheid en praktisch gebruik, dan zal het verlichtingsplan er anders uit zien dan bij sfeerverlichting. Natuurlijk zorgen we er voor dat u de verlichting vanaf uw woning kunt bedienen. Ook letten wij op financieel voordeel bij aanschaf en gebruik. Als hovenier kunnen wij tuinverlichting vaak extra voordelig inkopen. Aan u de keus of het LED verlichting of halogeen verlichting wordt!

 

 

Heeft u interesse in tuinverlichting of wilt u daar graag een vrijblijvend advies over ontvangen?

Wij komen graag een keer bij u langs!

 

Ja, ik wil graag meer informatie over tuin verlichting door Ekhart Groen