Sierbestrating


Sierbestrating aan laten leggen

Het aanleggen van sierbestrating is een tijdrovende en lastige klus. Niet iedereen heeft zin of tijd om dat te doen. Toch zou bestrating eigenlijk niet mogen ontbreken in uw tuin. Tenslotte wilt u graag door de tuin kunnen wandelen. Bovendien bepaalt sierbestrating voor een belangrijk deel de sfeer in een tuin. Wilt u een mooi terras, leuke paadjes of andere vormen van sierbestrating? Dan kunt u dat het best door een vakman laten doen. Met onze kennis van materialen en grond weten wij exact hoe het resultaat blijvend mooi zal zijn. Met onze professionele gereedschappen en jarenlange ervaring is de klus bovendien snel geklaard.

 

Tuin aanleg inclusief sierbestrating

Bent u net verhuisd naar een nieuwbouwwoning en wilt u graag uw tuin helemaal naar wens laten inrichten? Woont u sinds kort in een ander huis maar is de tuin van de vorige bewoners niet naar uw zin? Wij maken graag een nieuw ontwerp voor uw tuin dat helemaal voldoet aan uw smaak en wensen. In ons ontwerp nemen wij altijd een deel sierbestrating mee. Tenslotte is het heerlijk om op een terras buiten te kunnen zitten. Heeft u een wat vollere tuin? Dan is het natuurlijk fijn om daar doorheen te kunnen wandelen.

 

Sierbestrating als eenmalige opdracht

Wilt u een oprit laten aanleggen, een parkeerplaats laten bestraten, een terras laten verleggen of uw huidige sierbestrating laten vervangen? Wij denken graag met u mee over de keuze voor het materiaal en de beste manier van bestraten. Sier bestrating aanleggen is niet eenvoudig. U wilt natuurlijk verzakking voorkomen en de ondergrond moet volledig ge√ęgaliseerd zijn. Daarom is het handig een professional in te schakelen. Die zorgt er voor dat alles er piekfijn uit ziet. Heeft u alleen onderhoud nodig van uw terras? Ook dat doen wij graag voor u. Zo zit u snel weer in de tuin zoals die bedoeld was.

 

Soorten sierbestrating

Er zijn natuurlijk veel verschillende soorten sier bestrating. Het is niet altijd eenvoudig om daar een keuze in te maken. Wilt u graag voorbeelden zien van de diverse mogelijkheden? Wij adviseren u graag over sfeer, kwaliteit en gebruik. Heeft u liever halfverharding of split in plaats van stenen, tegels of klinkers? Ook dat kan uiteraard. Wij verzorgen paden van grind, steenslag, boomschors en houtsnippers. Ook het plaatsen van duurzame keramische tegels doen wij regelmatig. Deze zijn onderhoudsvrij, krassen en vlekken niet en zijn minder gevoelig voor mossen en algen.

 

 

Wilt u graag meer weten over het aanleggen van sierbestrating? Wij geven u graag een deskundig advies en kunnen u diverse mogelijkheden laten zien.

Onze offertes zijn scherp geprijsd en de service is groot.

 

Ja, ik wil graag meer informatie over sier bestrating door Ekhart Groen