Kunstgras


Kunstgras laten aanleggen

Omdat kunstgras de laatste jaren een steeds natuurlijker uiterlijk krijgt en bijzonder onderhoudsvriendelijk is zijn er steeds meer mensen die kiezen voor een gazon van kunstgras. Heeft u kinderen die graag in de tuin spelen of sporten, wilt u graag een zacht terras of heeft u simpelweg geen tijd voor regelmatig onderhoud? Dan is kunstgras ideaal. Wij hebben al aardig wat tuinen ingericht met kunstgras en kunnen u daarom een uitstekend advies geven over gebruik. Tenslotte wilt u wel dat uw kunstgras lang mooi en vooral echt lijkt.

 

Verschillende soorten 

Kunst gras bestaat in verschillende uitvoeringen voor uiteenlopende toepassingen en is verkrijgbaar in verschillende prijsklassen. Alle soorten kunstgras zijn bij ons van hoge kwaliteit. Wij kunnen u uiteraard altijd de diverse soorten kunstgras laten ervaren. Zo kunt u een goede keuze maken die past bij uw wensen en situatie zoals plaats en gebruiksintensiteit. Heeft u bijzondere wensen? Wij denken graag in creatieve oplossingen en zorgen er altijd voor dat u de meest passende invulling krijgt die volledig aansluit op uw wensen.

 

Een ruime keuze 

Kunst gras is verkrijgbaar in diverse soorten en maten. Daarom is het belangrijk goed met ons af te stemmen wat de functie van het kunstgras zal zijn in uw tuin. Afhankelijk van de toepassing kunt u kiezen voor verschillende stadia van zachtheid, kleur, hoogte en vering-vermogen van de kunstvezel. Wilt u een rechtopstaande of krullende vezel, een redelijk of zeer zacht gazon? Kiest u voor kunstgras van 26, 30 of 36 mm hoog? Ook de kleuren zijn zeer gevarieerd. U heeft de keuze tussen (een combinatie van) olijfgroen, donkergroen, donkerbruin, lentegroen, chartreusegroen, frisgroen en lichtgroen.

 

De toepassing 

Willen uw kinderen graag een trampoline in de tuin of spelen ze graag op het gras? Dan lopen ze waarschijnlijk veel heen en weer en dat kan natuurlijk uw gazon beschadigen. Het laten aanleggen van kunst gras is dan ideaal. Kunstgras is bovendien lekker zacht en veerkrachtig, perfect voor spelende kinderen. Wilt u graag een mooi gazon dat onderhoudsvrij moet blijven? Dan is een siergazon van kunst gras een ideale oplossing. Kunst gras kan zeer realistisch zijn en een heel natuurlijke uitstraling hebben. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

 

Wilt u graag meer weten over de toepassing van kunstgras in uw tuin?

Wij geven u graag een geheel vrijblijvend advies.

 

Ja, ik wil graag meer informatie over kunst gras aanleg door Ekhart Groen