Tuinaanleg


Tuin aanleg volgt na tuinontwerp

Hebben wij uw tuinontwerp tot volle tevredenheid gerealiseerd? Dan is de volgende stap de tuin aanleg. Hierbij realiseren wij uw droomtuin zoals we die hebben vastgelegd in het ontwerp. We verzorgen bijvoorbeeld de beplanting, leggen een gazon aan, plaatsen een tuinafscheiding, maken een houten vlonder, installeren de tuinverlichting of realiseren een prachtige sierbestrating die volledig aansluit bij uw tuin. Moet uw tuin eerst leeggehaald worden? Dan zorgen wij er voor dat dat op een snelle wijze gebeurt en alles netjes afgevoerd wordt.

Tuin aanleg en tuinrenovatie

Heeft u al een bestaande tuin? Dan is het tijd om eerst alle oude bestrating en planten te verwijderen. Heeft u een boom die volledig verwijderd dient te worden? Wij rooien hem graag voor u. Is uw tuin helemaal leeg? Dan wordt er geel zand aangebracht voor de sierbestrating en vruchtbare grond voor de beplanting. Heeft u bepaalde elementen in de tuin die bewaard moeten blijven? Dan zorgen wij er natuurlijk voor dat uw tuin met respect voor bestaande beplanting of andere onderdelen wordt gerealiseerd. Het uiteindelijke resultaat zal u zeker bevallen!

Het proces van tuin aanleg

Wij werken altijd in een vaste volgorde. De daadwerkelijke tuinaanleg begint met het leggen van de eventuele bestrating en het plaatsen van een tuinafscheiding. Ook met bijzondere elementen zoals een vijver wordt aanvang gemaakt. Na het verwerken van de basis onderdelen in uw tuin zullen wij vervolgens uw tuin verfraaien met het planten van levende materialen. Heeft u frisgroene bomen, fleurige bloemen of heldergroen gras laten meenemen in uw tuinontwerp? Wij zorgen er voor dat het eindresultaat helemaal voldoet. Daarna kunt u eindeloos genieten van uw nieuwe paradijs.

Tuinaanleg en onderhoud

Is uw tuin helemaal aangelegd en bent u er flink van aan het genieten? Dat is precies wat wij voor ogen hadden. Natuurlijk wilt u graag dat uw tuin voor altijd zo in vorm blijft. Daarom moet u de tuin goed onderhouden. Regelmatig snoeien, schoffelen en ander onderhoud is noodzakelijk om uw tuin in topvorm te houden. Heeft u geen tijd, geen groene vingers of bent u een tijd weg van huis? Dan nemen wij het onderhoud graag periodiek of eenmalig van u over. Wij verzorgen uw struiken, bomen en beplanting en zorgen er voor dat uw onkruid op natuurlijke basis wegblijft. Zo blijft uw tuin in een optimale conditie.

 

 

Wilt u ook graag een prachtige tuin laten aanleggen en wilt u graag advies over tuin aanleg? Wij regelen het graag voor u!

 

Ja, ik wil graag meer informatie over tuin aanleg door Ekhart Groen