Over Ekhart Groen


De mannen van Ekhart Groen

Dennis en Lourens zijn twee hoveniers met een echte passie voor groen. In 2011 is Ekhart Groen opgericht. Met dit hoveniersbedrijf voorzien ze mensen met alle liefde van een mooi ontworpen en aangelegde groene tuin en verzorgen ze tuin onderhoud voor diegenen die daar zelf geen mogelijkheid voor hebben. De mannen van Ekhart Groen hebben liefde voor hun vak en dat merk je direct. Met veel enthousiasme werken ze dagelijks aan de mooiste tuinen in de regio Vlaardingen, Schiedam, Rotterdam & het Westland.

Passie voor groen

De mannen van Ekhart Groen vinden dat een teken van leven in een tuin niet alleen een positieve werking op de ecologie heeft, maar ook een gunstig effect heeft op de gemoedstoestand van de bewoners. Daarom zetten ze zich dagelijks vol overgave in om voor iedere klant een mooie groene plek te creëren waar hij of zij zich heerlijk kan ontspannen. Wilt u ook graag een mooie tuin die helemaal naar wens is? Dennis en Lourens zijn in staat voor elk budget een fantastische groene omgeving te creëren en maken ook voor u graag een bijzonder ontwerp.

 

Professioneel ontwerp, aanleg en onderhoud

Dennis en Lourens vormen samen een hecht en sterk team dat altijd exact weet in te schatten wat de wens van hun klant is. Die wens weten ze altijd om te zetten tot een fantastisch eindresultaat. Weet u nog niet precies wat u wilt en heeft u advies nodig? De mannen van Ekhart Groen zoeken samen met u naar een oplossing. Ze gaan daarbij altijd voor een tuin waar u zich helemaal gelukkig bij voelt en verzorgen die tot in de puntjes. Weet u wel exact wat u wilt? Zij voeren het direct voor u uit. Daarbij is geen wens hen te gek en geen vraag hen te veel.

Kwaliteit

De enthousiaste mannen van Ekhart Groen zijn professioneel, beschikken over een uitgebreide vakkennis en hebben veel ervaring. Ze leveren altijd kwaliteit, leggen de lat behoorlijk hoog en werken hard om uw droomtuin volledig naar wens te realiseren. Hun uitgangspunt is dat u tevreden bent, maar meestal gaan ze door tot ze dat zelf zijn. In de praktijk betekent dat dat elk detail tot in perfectie wordt uitgevoerd. Deze positieve jonge mannen houden van humor en gezelligheid, maar weten ook exact wanneer er gewerkt moet worden. Een open ontvangst wordt altijd op prijs gesteld, maar uw waardering is voor hen belangrijker.

 

 

Wilt u graag uw tuin laten ontwerpen, aanleggen of onderhouden door Dennis & Lourens? Een goed idee! Deze mannen zijn betrouwbaar en loyaal, hebben het hart op de juiste plaats en doen wat ze hebben beloofd. Als u een tuin wilt die helemaal past bij uw huis en uw wensen, bespreek uw ideeën dan met Ekhart Groen.

Het resultaat is uw investering dubbel en dwars waard!

 

Ja, ik wil graag meer informatie over tuin ontwerp, tuin aanleg of tuin onderhoud