Bedrijven


Ontwerp, aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen

Een eerste indruk is belangrijk

Voor een bedrijf of kantoor is een eerste indruk altijd belangrijk. De algehele indruk van uw pand, de entree of parkeerplaats is het visitekaartje van uw bedrijf. Heeft u een bedrijfstuin of andere groenvoorzieningen voor of rondom uw pand? Klanten, leveranciers maar ook uw werknemers worden daar direct bij aankomst mee geconfronteerd. Als u een goede eerste indruk wilt geven is het van belang dat uw groenvoorziening er uitstekend verzorgd uitziet. Een mooi ontworpen tuin en goed verzorgd onderhoud is dan cruciaal.

 

Een bedrijfstuin die bij uw imago past

Een tuin is niet alleen maar een stuk groen. De groenvoorziening rondom uw pand versterkt of verzwakt uw imago. Wat u ook uit wilt stralen als bedrijf, de bedrijfstuin dient daar bij te passen. Heeft u een groenvoorziening die nog niet helemaal ingericht is? Wij weten als geen ander hoe wij de identiteit van uw bedrijf kunnen versterken door de tuin passend in te richten. Met beplanting, bestrating en eventuele extra toevoegingen krijgt uw bedrijfstuin een geheel eigen gezicht. Een gezicht dat de taal van uw bedrijf spreekt en de structuur bevat die daarbij past.

 

Groen voor uw werknemers

Niet alleen gasten, maar ook uw werknemers stellen een bedrijfstuin op prijs. Heeft u een grote groenvoorziening voor het pand? Misschien willen uw werknemers daar gebruik van maken op mooie dagen. Heeft u een kleine binnentuin of een dakterras? Ook dan zijn er veel mogelijkheden om uw personeel een plezier te doen. Een dakterras, een gazon, zitmogelijkheden of een paar mooie verticale tuinen of groene wanden geven altijd een positief gevoel. Dat beïnvloedt direct de werksfeer!

 

Ontwerp, aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen

Wilt u graag een tuin laten ontwerpen die in lijn is met wat uw bedrijf uit wil stralen? Wij ontwerpen graag een bedrijfstuin die helemaal past. Uiteraard gaan we daarover uitvoerig in gesprek en luisteren we altijd naar uw wensen. Heeft u al een tuin maar kan die gerenoveerd worden? Ook daarbij geven wij u graag advies. Uw bestaande of nieuw aangelegde tuin kunnen wij uiteraard ook onderhouden. Zo geeft uw bedrijf altijd een perfecte eerste indruk!

 

 

Wilt u graag een bedrijfstuin die helemaal past bij het imago van uw bedrijf? Wij gaan graag met u in gesprek over een perfect ontwerp.

Ook voor periodieke onderhoudswerkzaamheden zijn wij u graag van dienst.

 

Ja, ik wil graag meer weten over ontwerp, aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen.